Nieuwe vragenlijst: OPV

We hebben een nieuwe vragenlijst vrijgegeven binnen ons platform. Het betreft de Ontwikkelingsprofiel Vragenlijst (OPV).

Ons Duitse platform is in de race voor de Health-i-Award

We zijn trots te kunnen melden dat ons Duitse platform kans maakt om de Health-i-Award te winnen.

Nieuwe PROMs: BBS en BBS Parkinson specifiek

We hebben twee nieuwe PROMs vrijgegeven binnen ons platform. Het betreft twee verschillende versies van de Berg Balance Scale, namelijk de reguliere versie en de Parkinson specifieke versie.

Klanttevredenheidsonderzoek 2021

In januari hebben wij weer ons jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Zorgverleners kunnen onze producten en diensten via een vragenlijst beoordelen en ons van waardevolle feedback voorzien.

Gratis beeldbellen met Embloom Meet!

We zijn trots te kunnen melden dat Embloom Meet, onze nieuwe functionaliteit voor beeldbellen, vanaf nu gratis beschikbaar is binnen het platform!

Nieuwe vragenlijst: EQ-5D

We hebben een nieuwe vragenlijst vrijgegeven binnen ons platform. Het betreft de EQ-5D.

Digitale PROMs en PREMs

De afgelopen tijd hebben we hard gewerkt om ons aanbod PROMs en PREMs flink uit te breiden. Je kunt nu via het Embloom platform allerlei PROMs en PREMs digitaal klaarzetten voor je patiënten.

Klanttevredenheidsonderzoek 2020

Eind december hebben wij weer ons jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Zorgverleners kunnen onze producten en diensten op deze manier beoordelen en ons van waardevolle feedback voorzien.

Positieve Gezondheid Vragenlijst: Medewerking gevraagd voor onderzoek

De PGV is een vragenlijst in ontwikkeling en wordt momenteel (wetenschappelijk) onderzocht. Wil je gebruik maken van de PGV en daarmee bijdragen aan het onderzoek, dan kun je dat aan ons doorgeven.