Nieuwe vragenlijst: OPV

We hebben een nieuwe vragenlijst vrijgegeven binnen ons platform. Het betreft de Ontwikkelingsprofiel Vragenlijst (OPV).

Een efficiënter intake proces binnen U-Center – Interview met Yvo in den Bosch

Om het intake proces efficiënter in te richten zet U-Center sinds een half jaar de TeleScreen in. Wij spraken met Yvo in den Bosch, programmacoördinator bij U-Center, over het gebruik van de TeleScreen binnen U-Center.

Ons Duitse platform is in de race voor de Health-i-Award

We zijn trots te kunnen melden dat ons Duitse platform kans maakt om de Health-i-Award te winnen.

Nieuwe vragenlijsten: NIAS en FNS

We hebben twee nieuwe vragenlijsten vrijgegeven binnen ons platform. Het betreft de Nine Item Avoidant/restrictive food intake disorder Screening (NIAS) en de Food Neophobia Scale (FNS).

Nieuwe PROMs: BBS en BBS Parkinson specifiek

We hebben twee nieuwe PROMs vrijgegeven binnen ons platform. Het betreft twee verschillende versies van de Berg Balance Scale, namelijk de reguliere versie en de Parkinson specifieke versie.

Nieuwe vragenlijsten: MATE-Q en SCID-5-SV

We hebben twee nieuwe vragenlijsten vrijgegeven binnen ons platform. Het betreft de MATE-Q en de Structured Clinical Interview DSM-5 Syndroomvragenlijst (SCID-5-SV).

Hoe zet BGL digitale vragenlijsten in binnen de opleiding tot loopbaanprofessional? – Interview met Franz Maissan

Sinds een aantal maanden zet opleidingsbureau BGL het e-health platform van Embloom in binnen de opleiding tot loopbaanprofessional. In het onderstaande interview vertelt Franz Maissan over de inzet van Embloom binnen BGL.

Jaarrapport 2021 | triage-consulten en beslisondersteuners

Onlangs hebben wij een jaarrapport opgesteld met betrekking tot de aanvraag van triage-consulten en de inzet van beslisondersteuners in 2021.

Het nieuwe Doorpakprogramma

Het nieuwe Doorpakprogramma is nu beschikbaar binnen ons platform. Het doel is om cliënten voor te bereiden op hun tijd na de behandeling.