Content

Functionaliteiten

Embloom biedt een digitaal platform met een verscheidenheid aan toepassingen ter ondersteuning van de diagnostiek en behandeling. De instrumenten zijn flexibel inzetbaar en kunnen worden afgestemd op de individuele werkwijze, therapievorm en behoeften van de behandelaar en de cliënt. Gebruikers hebben de beschikking over:

Wij hebben veel aandacht besteed aan de vormgeving van het platform, zodat het een prettige omgeving is voor hulpverleners en cliënten. Het platform is toegankelijk vanaf computer, tablet en smartphone. Daarnaast biedt het platform tal van functionaliteiten waaronder:

Informatiebeveiliging

Het Embloom Platform is altijd en overal bereikbaar via een beveiligde internetomgeving. Informatie wordt
volledig versleuteld uitgewisseld tussen hulpverleners en cliënten. Wij zijn gebonden aan en handelen conform geldende privacywetgeving. Embloom is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. Tevens beschikt het platform over een CE markering. Wij nemen ook andere maatregelen, zoals penetratietesten door onafhankelijke bureaus en opties voor twee-staps-authenticatie. Lees meer over onze informatiebeveiliging in de verwerkersovereenkomst.