Content

Functionaliteiten

Embloom biedt een digitaal platform met een verscheidenheid aan toepassingen ter ondersteuning van de diagnostiek en behandeling van psychische klachten. De instrumenten zijn flexibel inzetbaar en kunnen worden afgestemd op de individuele werkwijze en behoeften van de hulpverlener en de patiënt. Wij kunnen tevens ondersteuning bieden bij triage en zorgzwaarte-indicering in de vorm van digitale consultatie. Gebruikers hebben de beschikking over:

Wij hebben veel aandacht besteed aan de vormgeving van het platform, zodat het een prettige omgeving is voor hulpverleners en patiënten. Het platform is toegankelijk vanaf computer, tablet en smartphone. Daarnaast biedt het platform tal van functionaliteiten waaronder:

Informatiebeveiliging

Het Embloom Platform is altijd en overal bereikbaar via een beveiligde internetomgeving. Informatie wordt
volledig versleuteld uitgewisseld tussen hulpverleners en patiënten. Wij zijn gebonden aan en handelen conform geldende privacywetgeving. Embloom is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. Tevens beschikt het platform over een CE markering. Wij nemen ook andere maatregelen, zoals penetratietesten door onafhankelijke bureaus en opties voor twee-staps-authenticatie. Lees meer over onze informatiebeveiliging in de verwerkersovereenkomst.