Embloom Meet

Met Embloom Meet kun je veilig videobellen met cliënten en collega’s. De functie is volledig geïntegreerd binnen het Embloom platform. Embloom Meet geeft je de mogelijkheid om zorg op afstand te bieden. Embloom Meet is te gebruiken via computer, tablet en smartphone. Eén-op-één gesprekken zijn altijd gratis. Wanneer je gebruik wilt maken van extra’s zoals groepsgesprekken en scherm delen, dan betaal je bij het Basic abonnement een vast bedrag per hulpverlener per maand. Bij een Premium abonnement zijn deze extra opties ook inbegrepen.

Hoe werkt het?
Via een knop in ons platform kun je gemakkelijk een videogesprek starten met een cliënt. Er wordt een veilige verbinding gelegd en de cliënt ontvangt een e-mail met een link naar het videogesprek. De cliënt kan vervolgens via de browser of de Embloom Meet app deelnemen aan het gesprek.

Veiligheid
Het Embloom platform is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. Daarnaast beschikken we over een CE markering. Embloom Meet maakt gebruik van beveiligde servers in Europa en voldoet aan alle informatiebeveiligingseisen die gelden voor de zorg.