Triage-psycholoog

Heb je een goed beeld van de psychopathologie en heb je ervaring met diagnostiek en de DSM-5? Kun je een goede inschatting maken van de problematiek van cliënten en bepalen welke zorg dan nodig is? Vind je het leuk om collega-hulpverleners te ondersteunen op het gebied van triage en diagnostiek? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor je! Voor de uitbreiding van ons triage-team zijn wij op zoek naar een enthousiaste triage-psycholoog.

Dit doe je als triage-psycholoog bij Embloom

Als triage-psycholoog ben je het eerste aanspreekpunt voor huisartsen en POH-ggz en lever je een actieve bijdrage aan een juiste ggz-verwijzing van cliënten. Dit doe je met behulp van een digitale en telefonische screening. In hoofdlijnen bestaan jouw werkzaamheden uit:

 • Het uitvoeren van diverse diagnostische taken, zoals het interpreteren van testresultaten, het voeren van (telefonische) gesprekken met cliënten, het geven van een echelonadvies en het maken van een rapportage.
 • Het fungeren als eerste aanspreekpunt voor huisartsen en POH-ggz.
 • Het meedenken over de verbetering van onze triage-instrumenten, waarin we inspelen op zowel de klacht alsook de kracht van de cliënt met aandacht voor de zorvraagzwaarte en het zorgvraagtype.
 • Participeren in het wekelijkse triage-overleg.

Jij in een notendop

 • Je hebt een afgeronde WO-opleiding psychologie of soortgelijk en bent in het bezit van de basisaantekening psychodiagnostiek (BAPD) of LOGO-verklaring.
 • Je hebt ervaring en affiniteit met diagnostiek en een goed beeld van psychopathologie en de DSM-5.
 • Je bent taalgevoelig, grammaticaal sterk en effectief in je mondelinge en schriftelijke communicatie, met een goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Je kunt goed luisteren, vraagt door, bent kritisch en besluitvaardig.
 • Je werkt efficiënt en nauwkeurig en kunt snel schakelen.
 • Een enthousiaste, flexibele en nieuwsgierige houding typeren jou.
 • Behandelervaring is een pre.
 • Tot slot, ben je op zoek naar een functie voor minimaal 24 uur per week.

Werken bij Embloom betekent

Dat je komt te werken in een open en flexibele werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zodat jij nóg meer kunt groeien in waar je goed in bent en goed in wilt worden. Wat je nog meer kunt verwachten:

 • Een platte organisatie met korte communicatielijnen.
 • Afhankelijk van de ervaring een salaris tussen de € 3.401,- en € 5.455,-
 • Flexibele werkomstandigheden waarbij je in overleg met directe collega’s bepaalt waar je werkt;
 • 29 vakantiedagen per jaar o.b.v. 40 uur.
 • Een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en thuiswerkvergoeding;
 • Gemotiveerde en gedreven collega’s krijg je er gratis bij, op een kantoor in Maastricht dat goed bereikbaar is met OV en de auto (inclusief gratis parkeergelegenheid);
 • Een plezierige werksfeer, waarin informele omgangsvormen centraal staan. Leuke uitjes mogen natuurlijk ook niet ontbreken.

Dit zijn wij

Wij zijn Embloom en we zetten ons in voor een betere, toekomstbestendige gezondheidszorg. We bieden een e-health platform met verschillende toepassingen voor diagnostiek, effectmeting en online behandeling. Wij geloven dat e-health de effectiviteit van de zorg vergroot. Het stelt mensen in staat om toegang te krijgen tot kwalitatief hoogwaardige zorg.

Een onderdeel van onze dienstverlening betreft het ondersteunen van hulpverleners bij het maken van een juiste verwijzing. Dit doen we met behulp van ons triage-instrument, de TeleScreen 5.0. Dit is een adaptieve zelfrapportagevragenlijst, die de belangrijkste psychiatrische aandoeningen en andere problemen die een reden voor zorg kunnen zijn in kaart brengt. Met behulp van de TeleScreen 5.0 en een telefonisch consult geven we een echelonadvies. In 2021 werd onze triage door zorgverzekeraar VGZ benoemd tot Good Practice.

Inmiddels ondersteunen we een groot aantal zorgorganisaties in Nederland, België en Duitsland. Bij Embloom werken zo’n 35 mensen, voornamelijk op onze locatie in Maastricht. Daarnaast werken mensen vanuit huis of onze locatie in Bonn. Ons team is een bonte verzameling van talent en persoonlijkheid. Ieder met hun eigen kracht, ideeën en vaardigheden.

Enthousiast?!

Leuk! Wij zijn ook benieuwd naar jou. Om gelijk te solliciteren stuur je jouw CV en motivatie naar hr@embloom.com. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Heb je eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met Anne-Pauline de Baedts via +31 (0) 88 203 7 203.

Wanneer er een match is met jouw profiel plannen we een kennismakingsgesprek in op ons kantoor in Maastricht. Zijn we hierna allebei enthousiast? Dan plannen we graag een meeloopdag in. De laatste stap is een arbeidsvoorwaardengesprek, waarna we jou graag verwelkomen als nieuwe collega!

Voor deze functie is een VOG vereist.